Arbeidsdeskundige in Drenthe

Arbeidsdeskundig onderzoek (AD-onderzoek), loonwaarde-expertise en arbeidsmediation, dat zijn de drie diensten die Ad Advies biedt. Ik werk samen met jullie toe naar een nieuw perspectief, re-integratie of conflictoplossing op de werkvloer. Voor werkgever én werknemer creëer ik helderheid over het einddoel en hoe we dit doel samen kunnen bereiken. Een terugkerende vraag hierbij is:
wat kan er nog wél?

Ad Advies werkt in acties

Hulp van buitenaf is wenselijk wanneer jullie er samen niet meer uit kunnen komen. Ik bied jullie een objectieve en scherpe blik. Met een frisse blik werken jullie samen toe naar een horizon die voor beide partijen werkt. Omdat ik geloof in de kracht van actie, is al mijn advies gericht op de persoonlijke daadkracht van de mensen met wie ik werk. Zodat jullie ook echt actie kunnen ondernemen met het nieuwe inzicht. Daarom werk ik in drie stappen toe naar een duidelijk advies met heldere vervolgstappen:

  1. Analyse
  2. Advies
  3. Acties

Objectief onderzoek op de werkvloer

Bij langdurige ziekte, arbeidsongeschiktheid of een conflict helpt objectief onderzoek om helderheid te verkrijgen in jullie situatie. Ad Advies geeft inzicht in de consequenties van verzuim en advies waar jullie concreet iets mee kunnen. Bij een werkconflict biedt arbeidsmediation de juiste handvatten om samen toe te werken naar een werkbare situatie voor jullie beiden.

 

Gesprek in Drenthe

Welke aanpak bij jullie situatie past, bespreek ik graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Drenthe. Ben je benieuwd naar mijn werkwijze? Maak een afspraak als je klaar bent om vooruit te kijken naar de mogelijkheden.

Contact
+31 6 52 04 38 11