Arbeidsdeskundige in Friesland

De drie dienstverleningen arbeidsdeskundig onderzoek (AD-onderzoek), loonwaarde-expertise en arbeidsmediation staan centraal bij Ad Advies. Voor een nieuw perspectief, re-integratie en conflictoplossing op de werkvloer ben je bij Ad Advies aan het de juiste adres. Ik stel alles in het werk om het einddoel helder te krijgen en voor een ieder in kaart te brengen wat er nodig is om dit doel samen te bereiken. Steeds stel ik de vraag: wat kan er nog wél?

Werkwijze Ad Advies

Wanneer jullie er samen om wat voor reden dan ook niet meer uitkomen kan een frisse blik van een buitenstaander een goede volgende stap zijn. Op die manier krijgen jullie een objectief beeld van de situatie en een actieplan om echt iets te veranderen. Daarom werk ik in drie stappen toe naar een duidelijk advies met heldere vervolgstappen:

  1. Analyse
  2. Advies
  3. Acties

Onderzoek en advies op de werkvloer

Bij langdurige ziekte, arbeidsongeschiktheid of een conflict is het aan te raden om met een objectief oordeel van buitenaf helderheid te verschaffen over jullie situatie. Ad Advies geeft inzicht in de consequenties van verzuim en kan bij een werkconflict met arbeidsmediation toewerken naar een werkbare situatie voor beide partijen.

Afspraak in Friesland

Welke werkwijze bij jullie situatie past, bespreek ik graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Friesland. Ben je benieuwd naar mijn aanpak? Maak een afspraak als je klaar bent om vooruit te kijken naar de mogelijkheden.

Contact
+31 6 52 04 38 11