Arbeidsdeskundige in Gelderland

Bij Ad Advies vind je drie dienstverleningen: arbeidsdeskundig onderzoek (AD-onderzoek), loonwaarde-expertise en arbeidsmediation. Voor een nieuw perspectief, re-integratie en conflictoplossing op de werkvloer ben je bij Ad Advies op de juiste plek. Ik stel alles in het werk om voor een ieder in het proces helder te krijgen wat het einddoel is en wat er voor nodig is om dit samen te bereiken. Hierbij stel ik steeds de vraag: wat kan er nog wél?

Aanpak Ad Advies

Als het jullie samen niet meer lukt om er uit te komen, is het inschakelen van hulptroepen een logische stap. Om onderling weer op één lijn te komen, te weten wat er bij de ander speelt én iets met dit nieuwe perspectief te doen. Daarom werk ik in drie stappen toe naar een duidelijk advies met heldere vervolgstappen:

  1. Analyse
  2. Advies
  3. Acties

Objectief onderzoek op de werkvloer

Bij langdurige ziekte, arbeidsongeschiktheid of een conflict kunnen objectief onderzoek en advies een uitkomst bieden. Ad Advies geeft inzicht in de consequenties van verzuim en kan in geval van conflict met mediation de verstoorde werkrelatie weer omzetten naar een werkbare situatie voor jullie beiden.

 

Afspraak in Gelderland

Welke werkwijze bij jullie situatie past, bespreek ik graag samen met jullie tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Gelderland. Benieuwd naar mijn aanpak? Maak een afspraak als je klaar bent om vooruit te kijken naar de mogelijkheden.

Contact
+31 6 52 04 38 11