Arbeidsdeskundige in Groningen

Bij Ad Advies vind je drie dienstverleningen: arbeidsdeskundig onderzoek (AD-onderzoek), loonwaarde-expertise en arbeidsmediation. Voor een nieuw perspectief, re-integratie en conflictoplossing op de werkvloer ben je bij Ad Advies op de juiste plek. Ik stel alles in het werk om voor een ieder in het proces helder te krijgen wat het einddoel is en wat er voor nodig is om dit samen te bereiken. Hierbij stel ik steeds de vraag: wat kan er nog wél?

Aanpak Ad Advies

Wanneer jullie er samen om wat voor reden dan ook niet meer uitkomen is hulp van buitenaf inroepen een logische stap. Op die manier zijn jullie verzekerd van een objectieve en scherpe blik, een nieuw perspectief en de daadkracht zodat jullie ook echt iets kunnen doen met de hernieuwde inzichten. Daarom werk ik in drie stappen toe naar een duidelijk advies met heldere vervolgstappen:

  1. Analyse
  2. Advies
  3. Acties

Onderzoek en advies op de werkvloer

Bij langdurige ziekte, arbeidsongeschiktheid of een conflict is het raadzaam om met hulp van buitenaf een objectief oordeel in te winnen. Ad Advies geeft inzicht in de consequenties van verzuim en kan in geval van conflict met arbeidsmediation de verstoorde werkrelatie weer omzetten naar een werkbare situatie voor beide partijen.

Kennismaking in Groningen

Welke werkwijze bij jullie situatie past, bespreek ik graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Groningen. Ben je benieuwd naar mijn aanpak? Maak een afspraak als je klaar bent om vooruit te kijken naar de mogelijkheden.

Contact
+31 6 52 04 38 11