Arbeidsdeskundige in Overijssel

Arbeidsdeskundig onderzoek (AD-onderzoek), loonwaarde-expertise en arbeidsmediation, dat zijn de drie diensten die je vindt bij Ad Advies. Van een nieuw perspectief tot re-integratie en oplossing van een arbeidsconflict: ik stel alles in het werk om jullie einddoel in kaart te brengen én hoe jullie dat samen realiseren. Hierbij stel ik steeds de vraag: wat kan er nog wél?

Aanpak Ad Advies

Een frisse blik op jullie situatie is wenselijk wanneer je er samen niet meer uit lijkt te komen. Wat de reden ook is, een observatie van buitenaf kan jullie helpen om een nieuw perspectief aan te boren. Op die manier zijn jullie verzekerd van een objectieve en scherpe blik en de daadkracht zodat jullie ook echt iets kunnen doen met de hernieuwde inzichten. Daarom werk ik in drie stappen toe naar een duidelijk advies met heldere vervolgstappen:

  1. Analyse
  2. Advies
  3. Acties

 

Onderzoek en advies op de werkvloer

Bij langdurige ziekte, arbeidsongeschiktheid of een conflict is het raadzaam om een objectief onderzoek en advies in te winnen. Ad Advies geeft inzicht in de consequenties van verzuim en kan in geval van conflict met mediation de verstoorde werkrelatie weer omzetten naar een werkbare situatie voor beide partijen.

Kennismaking in Overijssel

Welke werkwijze bij jullie situatie past, bespreek ik graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Overijssel. Ben je benieuwd naar mijn aanpak? Maak een afspraak als je klaar bent om vooruit te kijken naar de mogelijkheden.

Contact
+31 6 52 04 38 11